Voorwaarden verzending en retour

Als je vóór 16.00 uur je bestelling hebt geplaatst, streven we ernaar deze de volgende dag te verzenden. Op zondag en maandag vindt er geen bezorging plaats en kan je je bestelling pas op dinsdag verwachten. Wij streven ernaar het gekozen levertijdstip te halen, maar we kunnen dit helaas niet garanderen omdat we hierbij ook afhankelijk zijn van onze bezorgpartners.

Voor de bezorging van je bestelling kunnen kosten in rekening gebracht worden. Deze kosten zijn afhankelijk van de hoogte van je bestelling. De bezorgkosten worden weergegeven tijdens het bestelproces op de website en in de bevestigingsmail van de bestelling.

Bierfederatie wil en mag volgens de wet geen alcohol verkopen en leveren aan personen onder de 18 jaar. We hebben in de bestelprocedure verschillende leeftijdscontroles ingebouwd. Om te zorgen dat onze producten aan een meerderjarige worden overhandigd (en daarmee in lijn met wet- en regelgeving wordt gehandeld), kan de bezorger van de door ons gekozen bezorgdienst naar de leeftijd informeren en om legitimatie vragen. Voor meer informatie over alcoholgebruik, zie ons statement hierover op de website.

Wanneer je van je aankoop af wilt zien met of zonder reden, dien je dit binnen 14 dagen na de dag van ontvangst van de producten aan ons te laten weten.

Het heeft onze voorkeur dat je hiervoor contact opneemt met onze klantenservice op via e-mail: info@bierfederatie.nl. We verzoeken je om altijd het ordernummer te vermelden. Het ordernummer staat vermeld in de bevestigingsmail van je bestelling. 

We betalen de door jou betaalde prijs voor de producten terug, zonder eventuele verzendkosten die je hebt betaald om de producten te ontvangen.

Alle geretourneerde bieren moeten in volledig verkoopbare conditie zijn, met uitzondering van bieren die per ongeluk beschadigd geleverd zijn. Als de door jou geretourneerde bieren minder waard zijn geworden door onnodig gebruik of bij beschadiging, kunnen we een vergoeding voor deze schade inhouden op het bedrag dat we aan je terugbetalen. Hierover zullen we altijd contact opnemen met je.

We storten de betreffende bedragen zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 7 dagen nadat wij de geretourneerde producten ontvangen met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij de bestelling hebt betaald.